Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Világsztár a poharunkban: a Szentkirályi ásványvíz

hazhozszallitas_ballonos_viz

 

A Szentkirályi ásványvíz története a lehető leghétköznapibban indult: vízre volt szükség, hát kutat fúrtak. A víz, amit találtak, ma világhírű.

A Szentkirályi világraszóló magyar sikertörténet

1989-ben egy szörp- és üdítőgyártással foglalkozó családi vállalkozás a cég telephelyén, Szentkirályon, kutat furatott, hogy az italok előállításához szükséges nagymennyiségű vizet fedezni tudja. A vizet bevizsgáltatták, és kiderült, hogy nagy tisztaságú és egyedi ásványianyag tartalmú vizet találtak.

Mint a mesében?

Bár tisztában voltak vele, mekkora kincs került a birtokukba, a családi vállalkozás kezdetben nem engedhette meg magának a méregdrága reklámokat. A terjesztés a maga ritmusában haladt mindaddig, amíg…

…közbejött a mesebeli fordulat: 2004-ben a Szentkirályi ásványvíz meghívást kapott a párizsi Ásványvíz Világkiállításra, és elnyerte az Aqua-Eauscar-díjat szénsavmentes kategóriában. A legszigorúbb szabályok szerint ítélő bírák a Szentkirályit találták a legjobbnak, pedig világszerte híres, nagymúltú versenytársai voltak, több, mint 100 márkával versengett. A Szentkirályi a világ legjobb ásványvize lett ebben az évben.

Mivel nem csupán a fele királyságot, de az egész világot megkapta, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. jelentős modernizálásba kezdett, hogy a hirtelen megnövekedett igényeket követni tudja. Új gépsorokat, új raktárbázist, hipermodern palackozó gépsort állítottak a forrás szolgálatába, mely évi másfél milliárd liter ásványvizet képes adni.

Ásványvíz a vörös szőnyegen

Ahogy az egy szupersztárhoz illik, a Szentkirályi szereti magát megmutatni más szupersztárok társaságában: feltűnt már Grammy-díjátadón és Oscar-gálán, a kontinensek és az óceánok sem jelentenek számára akadályt, ott van Amerikában és Dubai-ban is.

Ami a mesebeli történet mögött van: az ásványvíz titka

A Szentkirályi ásványvíz évmilliók óta rejtőzik a föld mélyebb rétegeiben, tisztaságát a víz feletti 15 különböző földréteg szűrő- és tisztító hatásának köszönheti. Illata friss, íze édes – nem lehet megunni. Kedvező kalcium, magnézium, nátrium és ásványianyag tartalma, illetve nitrit-nitrát mentessége ideális összetételű vízzé teszik. Egyedi összetétele következtében még a magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri, illetve vesebetegségben szenvedőknek is kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Tisztasága folytán babák is ihatják – mi mással is lehetne elkezdeni a vízivást?

Kortyoljon Ön is a világhírű magyar vízből! Legyen részese a Szentkirályi sikertörténetének!

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve