Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

BEMUTATKOZÁS
Ballonos ásványvíz rendelés
+36 30 309 3988
+36 1 419 2540
 

Hogyan frissülhet fel bármikor akár a munkahelyén, akár otthonában?

 

A Szentkirályi ballonos ásványvíz a fárasztó hétköznapok oázisa lehet!

Önnek is fontos a harmonikus, produktív munkahelyi légkör? Az igazi csapatmunka, amikor mindenki teljes lényével koncentrál a feladataira? Szeretné, ha a környezetében élők fittek és energikusak lennének?

Nem is gondolná az ember, mennyi minden múlik a megfelelő ivóvíz kiválasztásán. A víz a legfontosabb táplálékunk.

Ha maximumon akarja tartani a saját és a környezetében lévők teljesítőképességét, meg kell adni a szervezetének is a maximumot: a tökéletes ásványvizet. Válassza a világsikerű Szentkirályi ásványvizet! A Szentkirályi ballonos víz formájában is elérhető.

A Szentkirályi ásványvíz Szent István királyról, a magyarok államalapítójáról kapta a nevét.

Szentkirály, az ősrégi település Kecskemét és a Tisza folyó között helyezkedik el. Területe alatt évmilliók óta rejtőzik ez a kincs.
Az ősi, tiszta vizekre jellemző friss illatú, édes ízű Szentkirályi ásványvíz tisztaságát a víz feletti 15 különböző földréteg szűrő- és tisztító hatásának köszönheti.

A 206 méter mélyen található, több millió éves földalatti folyóból származó ásványvíz kalcium és magnézium tartalmával erősíti a csontozatot és a szívet.
Kedvező nátrium és 520 mg/l ásványi anyag tartalma, nitrit-nitrát mentessége következtében különösen ajánlott a magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri, valamint vesebetegségben szenvedőknek.

Ezen kiváló tulajdonságainak köszönhetően 2004 elején meghívást kapott a párizsi Ásványvíz Világkiállításra.

A Szentkirályi ásványvíz e rangos versenyen elnyerte a legjobb külföldi ásványvíznek járó világdíjat, a szénsavmentes kategóriában.

A nagyszabású rendezvényen a Szentkirályi mellett a német, hongkongi, dél-afrikai, angol, svájci, olasz, horvát, cseh, osztrák és amerikai cégek által felvonultatott, több mint száz márka ásványvizét versenyeztették, a legszigorúbb szabályok figyelembevételével.

A bírák döntése alapján Aqua-Eauscar díjat nyert magyar Szentkirályi ásványvíz egy csapásra nagy múltú ásványvizeket utasított maga mögé.

A Szentkirályi világsiker lett.

Miért gondoljuk, hogy a Szentkirályi ballonos ásványvíz lehet a tökéletes védőital?

A természetes vízigény kielégítésére a tiszta eredetű természetes ásványvíz a legalkalmasabb. A Szentkirályi ásványvíz nemcsak a biológiai vízigényt elégíti ki, hanem táplálkozásbiológiailag fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket juttat a testünkbe. Minden egyes pohárral igazi táplálékhoz jut a szervezete: ráadásul ezeket a tápanyagokat könnyen feldolgozza és beépíti a szervezet. Optimális anyagösszetételének köszönhetően korlátlanul fogyasztható.

Fizikai és szellemi fittség

Mivel az egészség szempontjából kifejezetten káros az elégtelen vízbevitel, a munkahelyen vagy akár otthon mindig kéznél levő ballonos vízadagoló segítségével biztosíthatja a fizikai és szellemi erőnlét szinten tartásához szükséges megfelelő mennyiségű és hőmérsékletű ásványvizet. Egy pohár ásványvíz  elfogyasztásához szükséges röpke szünettel számos előnyhöz jut a szervezet, hiszen:

 • fokozza a teljesítőképességet
 • csökkenti a stresszt
 • javítja a hangulatot
 • növeli a koncentrációt

Hogyan juthat hozzá a legegyszerűbben a Szentkirályi ballonos ásványvízhez?

A Reginaqua Kft. országos disztribútori hálózata gyorsan és egyszerűen juttatja el a munkahelyére vagy otthonába a világdíjas, prémiumkategóriás Szentkirályi ásványvizet. Széleskörű szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy Ön zavartalanul élvezhesse a legmagasabb minőséget:

  • a ballonos vizet házhoz szállítjuk
  • igényekhez mérten ütemezzük a kiszállítást
  • kihelyezzük a vízautomatákat, melyeket bérbe adunk, de meg is vásárolhatják
  • vízadagoló gépünk forró vizet is ad, így a meleg italok elkészítése  csak pillanatokon múlik
  • elvégezzük a gépek karbantartását is
  • a göngyöleget elszállítjuk, ezért Önnek már nem lesz gondja a hulladékkal
  • a rendelés egyszerű, megteheti e-mailben vagy telefonon
  • rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez

A Reginaqua szolgáltatásaival Ön időt és energiát spórolva juthat hozzá a saját minioázisához! A ballonos víz egyszerű recept a mindennapi felüdülésre: jót tesz a szervezetnek, jót tesz a közérzetnek.

Tegye energikussá és harmonikussá a munkahelyi és az otthoni életét is segítségünkkel! Rendeljen Szentkirályi ballonos ásványvizet!

Mobil verzió: engedélyezve