Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Mit árul el a ballonos víz ára?
asvanyvizA ballonos víz ár igen fontos tényező akkor, amikor mindennapi italát választja ki az ember. Az alábbi írásból megtudhatja, milyen szempontokat kell még figyelembe vennie, amikor meghozza döntését.

Ha valaki ballonos vizet akar vásárolni, nemcsak a magyar piacon levő termékek sokféleségével szembesül, hanem azzal a ténnyel is, hogy a ballonos víz ár is ugyanilyen széles skálán mozog. Könnyű beleesni abba a hibába, hogy kizárólag az ár alapján hozunk döntést, meg sem nézve, hogy milyen minőségű, milyen összetételű vízről van szó.

Milyen következtetést vonhatunk le a ballonos víz árából?

Miért ilyen olcsó, vagy miért ilyen drága? Levonhatunk valamilyen következtetést a ballonos víz árából? A ballonos ásványvizeket összehasonlítva könnyen levonhatjuk a következtetést, hogy nem csak az összetétel, nem csak az ásványianyag-tartalom szabja meg az árat. Vannak termékek, amik olcsóbbak, és vannak drágábbak, hiszen pl. a kitermelés, a palackozás vagy a minőségbiztosítás kialakítása és fenntartása sem azonos színvonalú.
A ballonos víz ár mellett mi alapján hozhatunk jó döntést?

Melyiket válasszam?

Ha egy termék kiválasztásánál Önnek a fő szempont a minőség, a hosszú távra tervezés, a saját és a környezetében élők egészségének a védelme, akkor ajánlott áttanulmányozni a ballonos víz összetételét. Különösen figyelni kell akkor, ha a víz fogyasztója valamilyen betegségben szenved.

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kalcium- és magnéziumtartalmával erősíti a csontozatot és a szívet. 520 mg/l ásványianyag-tartalma ideális itallá teszi. Nátriumtartalma kedvező, nitrit/nitrát-mentessége következtében pedig kifejezetten ajánlott a magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri, illetve vesebetegségben szenvedőknek.

A világ a Szentkirályit választotta

Amikor 2004 elején a Szentkirályi meghívást kapott a párizsi Ásványvíz Világkiállításra, még nem lehetett sejteni, mekkora sikert fog aratni. A rangos versenyen maga mögé utasított több világmárkát, és elnyerte a legjobb külföldi ásványvíznek járó díjat, szénsavmentes kategóriában. Ettől a pillanattól kezdve már nem lehetett feltartóztatni a sikerét.

Meggyőzte a legszigorúbb szakmai bírákat, Önt is le fogja venni a lábáról!

Győződjön meg róla, hogy a magas minőség nem jelent egyet a borsos ballonos víz áraival! Válasszon tiszta és egészséges vizet!
(LINK: http://ballonosszentkiralyi.hu/shop/19l-es-ballonos-szentkiralyi-viz/)

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve