Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Hogyan győzi le a téli rosszkedvet a ballonos vízadagoló?
ballonos-vizadagoloHa kinéz az ablakon, szürke felhőket lát? Már délután besötétedik, egyre hidegebb lesz. A legszívesebben visszabújna az ágyba – de nem mindig teheti meg. Mit várhat el az ember egy esős őszi naptól?
Az őszi-téli időszakban még a megfelelő folyadékbevitel is kínszenvedésnek tűnik. Nem kívánjuk a vizet, nem isszuk meg a kellő mennyiséget, ez pedig következményekkel jár. Fejfájás, levertség, fáradtság, koncentrációs zavarok léphetnek fel, szinte észrevétlenül lesz egyre rosszkedvűbb. Pedig a folyadékpótlás télen sem kíván nagy áldozatokat: egy ballonos vízadagoló, és pár pillanat alatt kellemes illatú és ízű, csodás teát készíthetünk magunknak.

 

 

Lehet, hogy egy ballonos vízadagolónak nagyobb a haszna télen, mint nyáron?

Könnyen meglehet. Ballonos vízadagoló, egészséges víz munkahelyre és otthonra és teafű – ennyire egyszerű a téli jókedv receptje. A teaiváshoz nem kell különösebb ok, mi azonban összegyűjtöttünk párat.

Miért szeretjük annyira a teát télen?

Mert segít akkor, amikor megfázunk. A hűvösebb idő beköszöntével egyre gyakoribbak a megfázásos tünetek. A nagymamáktól örökölt tradicionális tudást már kutatások is alátámasztják: egyes gyógynövényteák, mint a csipkebogyó, bodza, útifű segítségünkre lehetnek a tél folyamán.

Mert felmelegít. Nincs megnyugtatóbb és lazítóbb annál, mint lassan, kortyolgatva meginni a kedvenc teánkat. Ilyenkor nagyra értékeljük, ha van a közelünkben egy ballonos vízadagoló, ami gombnyomásra, pillanatok alatt felmelegíti a vizet. A munkahelyre érve azonnal jó kedvvel kezdődhet a munka, hazaérve jólesik bevackolódni a kedvenc fotelünkbe!

Mert finom. A mondás szerint a legfinomabb dolgok az életben egyáltalán nem drágák, és nem is nehéz őket megtalálni.

Mert néha elfelejtjük, mennyire fontos az egészségünk szempontjából a megfelelő folyadékpótlás. Míg nyáron nem okoz különösebben gondot a folyadékbevitel, hiszen lépten-nyomon hűsítjük magunkat, télen alábbhagy a lelkesedés. A téli hidegben ugyanis semmi nem figyelmeztet minket a szomjúságra. Télen legalább annyira fontos a megfelelő folyadékbevitel, így ilyenkor sem megy szabadságra a ballonos vízadagoló!

Ha a közelben van egy ballonos vízadagoló, rápillantva mindig eszünkbe jut, hogy inni kell! Ezért is ajánlott a ballonos víz otthonra is, legyen megkerülhetetlen része az életünknek. Fontos, hogy akkor is igyunk rendszeresen, ha éppen nem érzünk szomjúságot.

Mert széppé teszi a bőrt. A téli hideg és a fűtésnek köszönhető száraz levegő hatással van a bőrre is, ilyenkor sokkal könnyebben kiszárad. A hidratálása nem csupán krémekkel oldható meg, hanem azzal is, hogy megfelelő mennyiségben juttatunk folyadékot a szervezetbe. Próbáljon ki többféle teát szentkirályi ballonos ásványvízből készítve, és öröm lesz a folyadékbevitel!

Szeretne otthonra egy ballonos vízadagolót? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve