Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Energetizál, méregtelenít, szépít: a ballonos ásványvíz

ballonos-Ásványvíz

 

Ismeri a ballonos ásványvíz rendszeres fogyasztásának hatásait?

Önnek is van olyan ismerőse, aki mindig fitt, akinek kutyabaja, amikor mindenki mást ledönt a nátha? A mindig egészséges embereknek van egy titka. Vagy inkább öt, amit érdemes lenne mindenkinek elsajátítani. Miért segít a ballonos ásványvíz?

 

 

A mindig egészséges emberek 5 titka

1. Többletenergiát nyer, ha megfelelő mennyiségű vizet fogyaszt. Tudta, hogy a nap közbeni fáradtság okai között az első helyen szerepel a kis mennyiségű folyadékbevitel? Szervezetünk működése ugyanis lelassul, ha nem áll rendelkezésre kellő mennyiségű folyadék. Ráadásul a koffeintartalmú italok, amelyeket előszeretettel fogyasztunk, kifejezetten nem hidratáló hatásúak.
Ha nem fogyaszt elegendő mennyiségű vizet, hívja segítségül a ballonos ásványvizet! A vízautomata mindig szem előtt lesz, a Szentkirályi ballonos ásványvíz pedig olyan egészséges ital, amit fenntartások nélkül fogyaszthat.

2. Az emésztést elősegíti a vízivás. A szervezetnek könnyebb az emésztés, ha megfelelő mennyiségű folyadékot visz be minden nap. A ballonos ásványvíz segíti az emésztést, akár evés előtt, akár közben, akár evés után isszuk. A gyomorban feldolgozandó ételpép könnyebben mozog az emésztőrendszerben több folyadék jelenlétében.

3. Felesleges diétázni. A plusz kilók lerakódásának a legegyszerűbben vízivással lehet elejét venni. Növeli a telítettségérzetet, aminek következtében kevesebb ételt fogyasztunk. Ez elsősorban télen jön jól, hiszen ilyenkor hajlamosabbak vagyunk kalóriadúsabb ételeket enni, nem beszélve az ünnepi időszak királyi ételeiről és mennyiségeiről.

4. A bőrápolás belülről kezdődik. A vízivás segít eltávolítani a szervezetben felgyűlt méreganyagokat. Ha ezek a méreganyagok nem tudnak másképp távozni, lerakódnak… például a pórusokban! A tiszta víz segítségével az egész szervezet képes méregteleníteni önmagát. A vízivás és a megfelelő ideig tartó alvás elengedhetelen ahhoz, hogy a mindennapi ártalmakat semlegesítse a testünk.

5. Adjon a víz minőségére! Aki odafigyel az egészségére, az tudja, hogy nem mindegy, milyen vizet iszik. A Szentkirályi ballonos ásványvíz díjnyertes, csúcsminőségű ital, ami kiegyensúlyozott összetételének és friss ízének köszönheti sikerét. A Szentkirályi ballonos ásványvíz ajándék a testnek. Éljen vele!

Egy jó szokással több?
Nálunk a prémiumkategóriás ásványvíz házhoz szállítása szupergyors>>

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve