Ballonos ásványvíz rendelés: +36 30 309 3988 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Dolgoztassa meg a vízadagolóját!

kiegeszitok_ballonosviz

 

Ha van egy vízadagoló a közelében, pofonegyszerű elérni a megfelelő folyadékbevitelt

Napi 2 liter víz? Az egy pohár, meg még egy és még egy… Akárhogy is számolja, túl soknak tűnik? Pedig legalább ennyire szükség van ahhoz, hogy a szervezetünk egészségesen működjön. Szerencsére jó pár trükk van, aminek a segítségével valódi „vízivó géppé” változtathatja önmagát. Kis gyakorlással a vízadagolók gyakori látogatója válhat Önből is!

 

8 egyszerű trükk, hogy több vizet igyon naponta

 

1. Igyon meg egy pohár vizet, valahányszor a mosdóba megy
A munkahelyén gyakran megfeledkezik a vízivásról? Vezesse be azt, hogy valahányszor ki kell mennie a mosdóba, megiszik egy pohár vizet. Szintén jó módszer, ha a vízadagoló melletti elhaladáshoz köti a felfrissülést, ehhez persze nem árt, ha nem a szomszéd irodában van a vízadagoló.

 

2. Tegyen a poharába gyümölcsszeleteket
Ha nehezére esik naponta több pohár vizet meginni a megszokottnál, akkor tegye változatossá az italát. Lehet az gyümölcsszelet (citrom, narancs, grépfrút, eper), zöldség (uborka, zeller, gyömbér), zöldfűszer (bazsalikom, menta, levendula) – garantáltan minden pohárnak új és új ízt ad. Akár kombinálhatja is őket, hogy még több variáció álljon a rendelkezésére és a vitaminszükséglet pótlására! A nyári hőségben gyümölcsdarabos jégkockákkal is feldobhatja az italát!

 

3. Minden étkezés előtt igyon meg egy pohár vizet
Az étkezés előtti vízivásnak két nagy előnye is van. Először is segít rendszeresíteni a folyadékbevitelt, másrészt csökkenti az éhségérzetet. Kevesebbet fog enni, mégsem lesz éhes.

 

4. Vezessen folyadéktáblázatot, vagy töltsön le egy figyelmeztető appot a mobiljára
A folyadéktáblázat segítségével számon tarthatja a napi folyadékbevitelt. Egy pohár, egy x. Hasonlóképpen működnek az appok is – válassza azt, amelyik a leginkább kézenfekvő az Ön számára.

 

5. „Egyen vizet”
Válasszon lédús, sok vizet tartalmazó gyümölcsöket és zöldségeket: uborkát (96%-a víz), cukkinit (95%-a víz), retket (95%-a víz), áfonyát (95%-a víz), spenótot (95%-a víz), paradicsomot (94%-a víz), görögdinnyét (92%-a víz), epret (92%-a víz), grépfrútot (91%-a víz), mert megemelheti velük a napi folyadékbevitelt. Természetesen a legtöbb vizet nyers állapotban tartalmazzák.

 

6. Szerezzen be otthonra egy vízadagolót
A vízadagoló nem csak az irodákban hasznos. Otthon is nagyon előnyös a használata, mert a vízadagoló mindig szem előtt van. Ahogy jön-megy, óhatatlanul elhalad mellette, ami remek alkalom egy újabb pohár friss ásványvíz elfogyasztásához. Ha túl nagy költségnek tűnik egy vízadagoló beszerzése, akkor béreljen egyet!

 

7. Válasszon egy klassz poharat
Egy pohár, amiből szívesen iszik, megnövelheti a kedvét a jóízű víziváshoz. Lehet egy dizájnos darab, vagy szerepelhet rajta a kedvenc szuperhőse, a lényeg, hogy örömmel vegye kézbe – és ha már ott van, kortyoljon is belőle!

 

8. Használjon szívószálat
Meglepő, de szívószállal jobban megy az ivás, mert nagyobbak a kortyok. Vegyen egy zacskóval, használja otthon és a munkahelyén, de a táskájában is tarthat belőle.

 

A megfelelő folyadékbevitel szó szerint jobbá teheti az életét. Jobban fog aludni, könnyebben emészteni és tisztábban gondolkodni. Tanulja meg szeretni a vizet, mert minden egyes korty jót tesz!
Még egy tipp: ha az asztalon mindig van egy tele pohár, önkéntelenül többet iszunk.

Jól jönne egy kis segítség a rendszeres vízivás bevezetéséhez? Vásároljon vagy béreljen vízadagolót!

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve