Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Csevegés a ballonos vízadagoló mellett? Hasznosabb, mint gondolná

ballonos vizadagolo

 

Csevegés a ballonos vízadagolónál?
Nemcsak szórakoztató, de a termelékenységet is növeli

Közösségi hely az irodában? Miért is ne! A ballonos vízadagoló mellett eltöltött percekről egyre inkább azt tartják, hogy a cég hasznára válnak. Ugyanis a nem szorosan a munkához kötődő beszélgetések pozitívan hatnak a munkavégzésre.

 

7 érv, ami miatt minden cégvezetőnek bátorítania érdemes a ballonos vízadagolónál kialakuló beszélgetéseket

1. Alkalmat ad a cég vezetésével való közvetlen kommunikációra
Gyakori jelenség az üzleti életben, hogy egyes alkalmazottak kevésbé felszabadultak, amikor a cég vezetőségével kommunikálnak. Az emberek azonban nyitottabbak akkor, amikor a saját érdeklődési körükről beszélhetnek, és nem a munkahelyi ügyekről. A rövid, közvetlen beszélgetések segítenek közelebb hozni egymáshoz a cég összes munkatársát.

2. Segít fejleszteni a céges kultúrát
Nincs olyan cég, amelyik fejlődni tudna dolgozói elkötelezettség növelése nélkül. A vállalati kultúra igen gyakran a közös értékekre alapoz, és lehet, hogy ezeknek nincs szigorúan közük a munkához. Ezek az elemek akár a ballonos vízadagoló melletti csevegések során is kikristályosodhatnak.

3. Támogatja az együttműködést
Vannak akik jól tudnak együtt dolgozni ismeretlen emberekkel, sokaknak azonban támaszt jelent, ha nem vadidegenekkel kell együttműködniük. A munkahelyi csevegés nem árt a termelékenységnek, épp ellenkezőleg: egy időre eltávolít ugyan a munkától, de visszatéréskor frissebben és kreatívabban lehet a munkára koncentrálni.

4. Sokat tesz az egészségért
A ballonos vízadagoló nagyban hozzájárul a rendszeres vízfogyasztáshoz, ami az egészség megőrzésének egyik alapja. Ön vagy a munkatársai a nap minden percében magas minőségű ásványvízzel frissíthetik fel magukat, észrevétlenül biztosítva a napi folyadékpótlást.

5. Jó ötleteket szül
A csevegés tekinthető egyfajta brainstormingnak is: eltávolodva a munkahelyi problémáktól, teljesen más megvilágításba kerülnek a megoldásra váró problémák. Lehetséges, hogy éppen arra az 5 perc szünetre van valakinek szüksége ahhoz, hogy más nézőpontból megtalálja a megoldást.

6. Megtöri az egyhangúságot
A gépies, monoton munka fizikailag is és szellemileg is fárasztó. Egy rövid csevegés, egy pohár frissítő ásványvíz segít relaxálni és újabb erőket gyűjteni.

7. Növeli a menedzsment iránti tiszteletet
Az alkalmazottak irányítása nem könnyű feladat. Az alkalmazottak minél stresszmentesebb munkahelyről álmodoznak. Biztosítson nekik pár perces szüneteket, hogy élvezzék a munkát.

Tegye az irodáját álommunkahellyé! Vásároljon vagy béreljen ballonos vízadagolót!

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve