Ballonos ásványvíz rendelés: +36 30 309 3988 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Ballonos ásványvízzel a legnagyobb kánikulát is megúszhatja

asvanyvizA kánikulai szomjoltás mestere szerintünk: a ballonos ásványvíz

A nyári melegben gyakrabban jelentkezik a szomjúságérzet, sokkal nagyobb a folyadékigényünk. Különösen igaz ez a kánikulára, amikor a tikkasztó meleg hatásait a legegyszerűbb egy pohár vízzel orvosolni. A kánikulában a vízautomata felértékelődik minden idők legzseniálisabb találmányává. Méltán: a ballonos ásványvíz új erővel tölt fel.

Miért vagyunk nyáron szomjasabbak?

A szervezet azért igényli a vízivást, mert az elvesztett folyadékot pótolni kell. Ha több folyadékot veszít, többet is kell pótolnia. Még egyszerűbben fogalmazva: nyáron kiizzadjuk azt, amit megiszunk.

A szervezetünk egyértelműen a tudtunkra adja, hogy mire van szüksége. A legjobb szomjoltó a tiszta ásványvíz.

A víz számos igen fontos szerepe közül az egyik testünk hőháztartásának szabályozása. A testünk folyamatosan vizet párologtat, még télen, a legnagyobb hidegben is. Hihetetlennek tűnik, de egy forró nyári napon akár több litert is kiizzadhatunk – a test ugyanis a párologtatással hűti önmagát. Ha ezt a mennyiséget nem pótoljuk, annak következményei lesznek: rosszullét, fejfájás, kiszáradás.

Különösen azok vannak kitéve veszélynek, akiknek a szervezete alacsonyabb alkalmazkodóképességű, vagyis a gyerekek és az időskorúak. Ráadásul ez a két korosztály hajlamos arra, hogy megfeledkezzen a vízivásról: a gyerekek figyelmének középpontjában nem a folyadékpótlás szokott állni, az idősek pedig a csökkent szomjúságérzet miatt nem visznek be elégséges folyadékot.

Mivel oltsuk a szomjunkat?

A víz első helyét a szomjoltók között senki nem vitatja. Éppen ezért legyen az ásványvíz a fő szomjoltó, és ne a csábító, lépten-nyomon reklámozott ízesített, cukrozott italok. A magas cukortartalmú italok nem alkalmasak egész napi fogyasztásra, valójában nem oltják a szomjat, viszont észrevétlenül megemelik a bevitt kalóriák számát. Amit megkíván a szem, az nem mindig jó a szervezetnek is.

Egyszerű és hatásos szomjoltás

Egy otthoni vagy munkahelyi vízautomata mindig praktikus, kánikulában viszont egyenesen áldásos: a ballonos ásványvíz mindig kéznél van, még a „rossz vízivók” is gyakrabban veszik elő a poharukat láttára. A ballonos ásványvíz nem csak kiváló szomjoltó, de segít pótolni az izzadással elveszített ásványi sókat és nyomelemeket, így őrizve meg a szervezet sóháztartásának egyensúlyát.

A tiszta eredetű, természetes ballonos ásványvíz jó ízű, valódi élvezetet jelent a fogyasztása. A legkézenfekvőbb frissítő, ami ráadásul egészséges is.

A hőmérő egyre többet és többet mutat? Legyen mindig kéznél ballonos ásványvíz! Rendeljen tőlünk, és mi ingyenesen házhoz szállítjuk!

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve