Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Ballonos ásványvíz a poharában: 5 tipp a tudatos vízivásért
vizadagolo automaták

ballonos_asvanyviz

Csak az érzékszerveit kell hozzá segítségül hívnia, és a ballonos ásványvíz megváltoztatja az életét

A tudatos étkezés után itt a tudatos vízivás! A tudatos vízivás technikáját használva a ballonos ásványvíz kortyolgatása egy teljesen új, megnyugtató, ugyanakkor frissítő érzéssel fogja megajándékozni. Miről is van szó?

Sokat beszélnek arról, hogy a mindfulness, azaz a tudatos jelenlét évtizedét éljük. A felturbózott információáradatban és sokszorosan ingergazdag környezetben, amelyben élünk, egyre több embernek fontos a koncentráció és a feltöltődés képességének az elsajátítása. A mindfulness technikája ugyanolyan fontos a testnek, az egészségnek, mint a rendszeres testmozgás vagy az átgondolt étkezés.

Mit jelent ez a technika? Legelőször azt, hogy a jelen pillanatra koncentrál. A múlt és a jövő nem érdekes, mert cselekedni csakis a jelenben lehet. Másfelől az éberség azt jelenti, hogy tudatosítjuk közvetlen környezetünket és önmagunkat, kapcsolatba kerülünk a jelen teljes fizikai valóságával.

Hogyan sajátítható el a tudatos vízivás művészete?
Ezzel az 5 tippel a ballonos ásványvíz új élmények forrásává válhat.

1. Kortyolgasson! A szervezete számára is egyszerűbb, ha a napi vízadagját több alkalommal, kis adagokban veszi magához. A túl nagy adagok feleslegesen terhelik meg a veséket. Kortyolgatás közben koncentráljon arra, milyen kellemesen felfrissül az egész szervezete, hiszen a víz a teljes testét átmossa.

2. Csukja be a szemét! Amikor vizet iszik, fókuszáljon csak arra az élményre, amit a víz ad. Különösen jól működik, ha a nap üresjárataiban kortyolgat, amíg várakoznia kell, vagy amikor a végére ér egy feladatnak, és a következőhöz gyűjt energiát. Tapasztalni fogja, milyen üdítő egy vízautomata és a ballonos ásványvíz párosa a munkahelyén!

3. Szenteljen figyelmet a víznek! Ha ivás közben a vízre koncentrál, és nem a számítógépe monitorjára például, akkor jobban esik a víz. Ha a figyelme a vízivásra korlátozódik, megtapasztalja az ősi, tiszta vizekre jellemző friss illatú és ízű tisztaságot, amit például a Szentkirályi ballonos ásványvíz nyújt. Az ivásra koncentrálva jobban fogja élvezni az egész folyamatot.

4. Vegye figyelembe egyéni alkatát, egészségi állapotát és az évszakokat! A napi vízszükségletet számos tényező befolyásolja még egyetlen egyén esetében is. Bár rengeteg számadattal és számszerűsített tanáccsal találkozhat, figyelje a teste természetes igényeit, és ezek alapján döntsön. Ne menjen a vízautomata elé csak azért, mert „fél litert még muszáj ma meginni”.

5. Ne várja meg, amíg szomjúságot érez! A szomjúságérzet már a kiszáradást jelzi, amit jobb elkerülni. Jobb lesz a közérzete és a teljesítőképessége is, ha rendszeresen iszik ásványvizet.

Élje át a vízivás örömét egy prémium minőségű ballonos ásványvízzel! Vegye fel velünk a kapcsolatot már ma!

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve