Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

Ahol a víz az úr: ballonos víz az irodába vagy otthonra

vizautomata

 

Megisszuk és úszunk benne, elképzelhetetlen hogy nincs, és csak akkor bosszant, ha eső formájában ér minket –  ezen a nyáron valóban a víz az úr. A kánikulai napokon hatványozottan szükségünk van rá. Ilyenkor nincs is jobb, mint amikor az irodába megérkezve vagy hazatérve megiszunk egy pohár hűs ballonos vizet.

Miért pont a ballonos víz?

Röviden azért, mert jobbá, kényelmesebbé teszi az életet. Az Ön személyes életét és a környezetéét is.

5+1 ok, amiért a ballonos víz okos választás

1. Biztonságosabb, mint a csapvíz. Ha Ön a ballonos vizet választja, akkor  tökéletesen tisztában lehet azzal, hogy mit önt a poharába, mivel mossa át naponta többször is a szervezetét.

2. Környezetvédelmi szempontból is helytálló választás. A ballon ugyanis visszaváltható, míg a PET palack nem. Egyetlen ballon 12,6 db PET palackot helyettesít. A Reginaquánál az ásványvizes ballonokat újratöltjük, egy idő után pedig újrahasznosításra kerülnek: új ballonok készülnek belőlük. A környezetvédők szeretik ostorozni a palackozott vizet, és a statisztikák őket igazolják, hiszen a PET palackoknak csupán az egyötöd részét hasznosítják újra. A ballonos víz megőrzi a palackozott ásványvíz minden előnyös tulajdonságát úgy, hogy közben nem károsítja a környezetet.

3. Praktikus, mert akinek van vízadagolója, annak állandóan kéznél van a tiszta hideg és meleg víz. Nem kell betenni a hűtőszekrénybe, vízforralóba tölteni, és várni, várni… Ha az életvitelét gyorsaság és időhiány jellemzi, minden egyes megtakarított percet tud értékelni.

4. A ballonos víz luxuskörülményeket képes teremteni. Könnyen elvégezheti a számítást, mennyit költ ha palackozott ásványvizet fogyaszt, és mennyit, ha ugyanezt a mennyiséget cipekedés nélkül ballonos formában szerzi be.

5. A ballonos ásványvíz tagadhatatlanul az ideális termék, ha a folyadékpótlásról gondoskodik, hiszen egészséges, nincsenek benne tartósítószerek, színezőanyagok, kalóriák.

6. Egyszerűbbé teszi az életét. A vízadagoló egy személyi őrangyal szerepét töltheti be, hiszen megkönnyíti, hogy minden nap kellő mennyiségű vizet fogyasszon, ami hosszú távon kihat az egészségre. Egy vízadagoló jelenléte az irodában vagy otthon olyan, mintha valaki fogná a kezét, és figyelmeztetné, hogy eljött az ideje egy pohár frissítő italnak.

Legyen mindig ballonos víz a poharában! Mi ingyenesen házhozszállítjuk!

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve