Ballonos ásványvíz rendelés: +36 30 309 3988 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

A vízadagoló automata télen-nyáron biztosítja a védőitalt

vizadagolo automataA vízadagoló automata a legkézenfekvőbb megoldás a védőitalra

Nem kell ahhoz 40 fokban aszfaltot önteni vagy kohók mellett izzadni, hogy valakinek szüksége legyen védőitalra. A légkondicionált és  anélküli irodákban, helyiségekben eltöltött hosszú órák szintén megterhelhetik a szervezetet, amely előbb-utóbb folyadékért kiált. Teremtsen frissítő oázist a munkahelyén: a vízadagoló automata a legjobb fegyver az időjárás viszontagságaival szemben.

A Munka törvénykönyve előírja, hogy a munkavállalók egészségét megóvandó bizonyos munkakörökben és bizonyos körülmények között egyéni védőeszközt kell alkalmazni, illetőleg védőitalt juttatni.

Mit jelent az ideális klíma?

Nyáron: 24 fok alatt. Amennyiben a munkahelyi klíma zárt téri és szabadtéri munkahelyen a 24 fokot meghaladja, a munkavállalóknak legalább félóránként védőitalt kell biztosítani, melynek hőmérséklete 14-16 fok. A törvény nem írja elő, hogy mi legyen ez a védőital, de az köztudott, hogy a legjobb szomjoltó a víz.

A víz átjárja, átmossa az egész testet, ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű víz mellett tesszük le a voksunkat. Fontos odafigyelni a víz tisztaságára, összetételére és a minőségére. Kézenfekvő és praktikus megoldás egy vízadagoló automata használata, amellyel folyamatosan biztosítható a ballonos ásványvíz: tökéletes szomjoltó és összetételének köszönhetően egészséges megoldás.

Nem csak kánikulában kell a védőital!

Télen: 10 fok alatt. A hidegnek minősülő munkahelyeken +50 fok hőmérsékletű teát kell biztosítani. Hidegnek minősül egy munkahely, amennyiben a napi középhőmérséklet a munkaidő 50 százalékánál hosszabb időtartamban nem éri el a +4 (szabadtéri munkahelyen), illetve a +10 fokot (zárt munkahelyen).

A vízadagoló automata hideg körülmények között is megállja a helyét, ugyanis ezek a berendezések hideg, meleg és szobahőmérsékletű vizet egyaránt biztosíthatnak. Mi sem egyszerűbb, mint a vízadagoló automata meleg vizével elkészíteni a teát, és máris gondoskodtunk a hideg időjárás elleni védelemről.

Védőitalt szeretne biztosítani az alkalmazottainak a lehető legpraktikusabb és legegészségesebb módon? A vízadagoló automata kánikulában és fagyban egyaránt ideális választás. Rendeljen vagy béreljen egyet!

Az egyik válasz a A vízadagoló automata télen-nyáron biztosítja a védőitalt

  1. Pingback: Védőital ballonos ásványvízzel és vízadagolóval | Fejér megye média

Mobil verzió: engedélyezve