Ballonos ásványvíz rendelés: +36 30 309 3988 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

KÖRNYEZETVÉDELEM
Ballonos ásványvíz rendelés
+3630 309 3988
+361 419 2540
 

6 ok, amiért érdemes megfontolni egy vízautomata beszerzését

vizautomata

 

Van egy banálisan egyszerű szokás, amivel rengeteget tehet az egészségéért. Még a nagymamáink „napi egy alma az orvost távol tartja” tanácsánál is kézenfekvőbb: nem más, mint az ásványvíz ivás. Egy vízautomata komoly segítséget jelenthet ennek az egyszerű, mégis rendkívül elhanyagolt szokásnak a fenntartásában. Hogyan teszi ezt?

 

6 ok, amiért egy vízautomata társasága nélkülözhetetlenné válhat

1. Gyors és egyszerű használni
Még egy csapnál is egyszerűbb használni: csak oda kell tartani a poharat, és pillanatokon belül már kortyolgathatja is az italát hűtve vagy szobahőmérsékleten.

2. A víz a legjobb szomjoltó
Egy vízautomata utolérhetetlen az egészséges vízivási szokások terjesztésében. Egyrészt állandóan szem előtt van, és figyelmeztet, hogy fontos a rendszeres folyadékbevitel. Másrészt az egy pohárnyi mennyiség (0,2 liter) a legoptimálisabb adag az egyszeri bevitelre – ha túl sok folyadékhoz jut egyszerre a szervezet, az megterhelheti a veséket. És nem utolsó sorban: ha a vízautomata ásványvízzel van feltöltve, akkor a szervezet élettani szempontból rendkívül fontos ásványi anyagokhoz is jut.

3. Magas minőségű víz
Aggasztja a csapvíz összetétele? Esetleg nem szereti az ízét? A víz átjárja a teljes szervezetünket, nem mindegy tehát, hogy mit iszunk. A ballonos ásványvíz tökéletes választás: a tiszta eredetű, természetes ásványvíz a legalkalmasabb a folyadékpótlásra. Jó ízű, kiváló szomjoltó és táplálkozásfiziológiailag fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.

4. Viszlát, vizes palack!
Aki ásványvizet iszik, az elkerülhetetlenül halmozza a kidobandó vizes palackok számát. Kivéve, ha vízautomatából issza az italát! Jóval kevesebb hulladékot fog termelni, ami Önnek és a környezetünknek is hasznosabb.

5. Hideget? Meleget?
Ön dönti el, hogy milyen hőmérsékletű legyen az itala: hideg, szobahőmérsékletű vagy meleg. A vízautomata nyáron segít felfrissülni, télen pedig megmelegedni egy pohár forró tea vagy kávé mellett.

6. A hidratálás jövője
Sokszor nem is gondolunk bele, de egy vízautomata megváltoztathatja a vízivási szokásainkat. Előnyös tulajdonságaival és egyszerű használatával gondoskodik a rendszeres folyadékfelvételről, és ezáltal az Ön egészségéről!

Szeretné élvezni egy vízautomata összes előnyös tulajdonságát? Rendeljen vagy béreljen egyet!

Hozzászólások lezárva.

Mobil verzió: engedélyezve