Ballonos ásványvíz rendelés: +36 70 381 6898 vagy +36 1 419 2540

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kizárólagos forgalmazója vagyunk,
disztribúciós hálózattal!

Hogyan győzi le a téli rosszkedvet a ballonos vízadagoló?
ballonos-vizadagoloHa kinéz az ablakon, szürke felhőket lát? Már délután besötétedik, egyre hidegebb lesz. A legszívesebben visszabújna az ágyba – de nem mindig teheti meg. Mit várhat el az ember egy esős őszi naptól?
Az őszi-téli időszakban még a megfelelő folyadékbevitel is kínszenvedésnek tűnik. Nem kívánjuk a vizet, nem isszuk meg a kellő mennyiséget, ez pedig következményekkel jár. Fejfájás, levertség, fáradtság, koncentrációs zavarok léphetnek fel, szinte észrevétlenül lesz egyre rosszkedvűbb. Pedig a folyadékpótlás télen sem kíván nagy áldozatokat: egy ballonos vízadagoló, és pár pillanat alatt kellemes illatú és ízű, csodás teát készíthetünk magunknak.

 

 

Lehet, hogy egy ballonos vízadagolónak nagyobb a haszna télen, mint nyáron?

Könnyen meglehet. Ballonos vízadagoló, egészséges víz munkahelyre és otthonra és teafű – ennyire egyszerű a téli jókedv receptje. A teaiváshoz nem kell különösebb ok, mi azonban összegyűjtöttünk párat.

Miért szeretjük annyira a teát télen?

Mert segít akkor, amikor megfázunk. A hűvösebb idő beköszöntével egyre gyakoribbak a megfázásos tünetek. A nagymamáktól örökölt tradicionális tudást már kutatások is alátámasztják: egyes gyógynövényteák, mint a csipkebogyó, bodza, útifű segítségünkre lehetnek a tél folyamán.

Mert felmelegít. Nincs megnyugtatóbb és lazítóbb annál, mint lassan, kortyolgatva meginni a kedvenc teánkat. Ilyenkor nagyra értékeljük, ha van a közelünkben egy ballonos vízadagoló, ami gombnyomásra, pillanatok alatt felmelegíti a vizet. A munkahelyre érve azonnal jó kedvvel kezdődhet a munka, hazaérve jólesik bevackolódni a kedvenc fotelünkbe!

Mert finom. A mondás szerint a legfinomabb dolgok az életben egyáltalán nem drágák, és nem is nehéz őket megtalálni.

Mert néha elfelejtjük, mennyire fontos az egészségünk szempontjából a megfelelő folyadékpótlás. Míg nyáron nem okoz különösebben gondot a folyadékbevitel, hiszen lépten-nyomon hűsítjük magunkat, télen alábbhagy a lelkesedés. A téli hidegben ugyanis semmi nem figyelmeztet minket a szomjúságra. Télen legalább annyira fontos a megfelelő folyadékbevitel, így ilyenkor sem megy szabadságra a ballonos vízadagoló!

Ha a közelben van egy ballonos vízadagoló, rápillantva mindig eszünkbe jut, hogy inni kell! Ezért is ajánlott a ballonos víz otthonra is, legyen megkerülhetetlen része az életünknek. Fontos, hogy akkor is igyunk rendszeresen, ha éppen nem érzünk szomjúságot.

Mert széppé teszi a bőrt. A téli hideg és a fűtésnek köszönhető száraz levegő hatással van a bőrre is, ilyenkor sokkal könnyebben kiszárad. A hidratálása nem csupán krémekkel oldható meg, hanem azzal is, hogy megfelelő mennyiségben juttatunk folyadékot a szervezetbe. Próbáljon ki többféle teát szentkirályi ballonos ásványvízből készítve, és öröm lesz a folyadékbevitel!

Szeretne otthonra egy ballonos vízadagolót? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Energetizál, méregtelenít, szépít: a ballonos ásványvíz

ballonos-Ásványvíz

 

Ismeri a ballonos ásványvíz rendszeres fogyasztásának hatásait?

Önnek is van olyan ismerőse, aki mindig fitt, akinek kutyabaja, amikor mindenki mást ledönt a nátha? A mindig egészséges embereknek van egy titka. Vagy inkább öt, amit érdemes lenne mindenkinek elsajátítani. Miért segít a ballonos ásványvíz?

 

 

A mindig egészséges emberek 5 titka

1. Többletenergiát nyer, ha megfelelő mennyiségű vizet fogyaszt. Tudta, hogy a nap közbeni fáradtság okai között az első helyen szerepel a kis mennyiségű folyadékbevitel? Szervezetünk működése ugyanis lelassul, ha nem áll rendelkezésre kellő mennyiségű folyadék. Ráadásul a koffeintartalmú italok, amelyeket előszeretettel fogyasztunk, kifejezetten nem hidratáló hatásúak.
Ha nem fogyaszt elegendő mennyiségű vizet, hívja segítségül a ballonos ásványvizet! A vízautomata mindig szem előtt lesz, a Szentkirályi ballonos ásványvíz pedig olyan egészséges ital, amit fenntartások nélkül fogyaszthat.

2. Az emésztést elősegíti a vízivás. A szervezetnek könnyebb az emésztés, ha megfelelő mennyiségű folyadékot visz be minden nap. A ballonos ásványvíz segíti az emésztést, akár evés előtt, akár közben, akár evés után isszuk. A gyomorban feldolgozandó ételpép könnyebben mozog az emésztőrendszerben több folyadék jelenlétében.

3. Felesleges diétázni. A plusz kilók lerakódásának a legegyszerűbben vízivással lehet elejét venni. Növeli a telítettségérzetet, aminek következtében kevesebb ételt fogyasztunk. Ez elsősorban télen jön jól, hiszen ilyenkor hajlamosabbak vagyunk kalóriadúsabb ételeket enni, nem beszélve az ünnepi időszak királyi ételeiről és mennyiségeiről.

4. A bőrápolás belülről kezdődik. A vízivás segít eltávolítani a szervezetben felgyűlt méreganyagokat. Ha ezek a méreganyagok nem tudnak másképp távozni, lerakódnak… például a pórusokban! A tiszta víz segítségével az egész szervezet képes méregteleníteni önmagát. A vízivás és a megfelelő ideig tartó alvás elengedhetelen ahhoz, hogy a mindennapi ártalmakat semlegesítse a testünk.

5. Adjon a víz minőségére! Aki odafigyel az egészségére, az tudja, hogy nem mindegy, milyen vizet iszik. A Szentkirályi ballonos ásványvíz díjnyertes, csúcsminőségű ital, ami kiegyensúlyozott összetételének és friss ízének köszönheti sikerét. A Szentkirályi ballonos ásványvíz ajándék a testnek. Éljen vele!

Egy jó szokással több?
Nálunk a prémiumkategóriás ásványvíz házhoz szállítása szupergyors>>

Mit árul el a ballonos víz ára?
asvanyvizA ballonos víz ár igen fontos tényező akkor, amikor mindennapi italát választja ki az ember. Az alábbi írásból megtudhatja, milyen szempontokat kell még figyelembe vennie, amikor meghozza döntését.

Ha valaki ballonos vizet akar vásárolni, nemcsak a magyar piacon levő termékek sokféleségével szembesül, hanem azzal a ténnyel is, hogy a ballonos víz ár is ugyanilyen széles skálán mozog. Könnyű beleesni abba a hibába, hogy kizárólag az ár alapján hozunk döntést, meg sem nézve, hogy milyen minőségű, milyen összetételű vízről van szó.

Milyen következtetést vonhatunk le a ballonos víz árából?

Miért ilyen olcsó, vagy miért ilyen drága? Levonhatunk valamilyen következtetést a ballonos víz árából? A ballonos ásványvizeket összehasonlítva könnyen levonhatjuk a következtetést, hogy nem csak az összetétel, nem csak az ásványianyag-tartalom szabja meg az árat. Vannak termékek, amik olcsóbbak, és vannak drágábbak, hiszen pl. a kitermelés, a palackozás vagy a minőségbiztosítás kialakítása és fenntartása sem azonos színvonalú.
A ballonos víz ár mellett mi alapján hozhatunk jó döntést?

Melyiket válasszam?

Ha egy termék kiválasztásánál Önnek a fő szempont a minőség, a hosszú távra tervezés, a saját és a környezetében élők egészségének a védelme, akkor ajánlott áttanulmányozni a ballonos víz összetételét. Különösen figyelni kell akkor, ha a víz fogyasztója valamilyen betegségben szenved.

A Szentkirályi ballonos ásványvíz kalcium- és magnéziumtartalmával erősíti a csontozatot és a szívet. 520 mg/l ásványianyag-tartalma ideális itallá teszi. Nátriumtartalma kedvező, nitrit/nitrát-mentessége következtében pedig kifejezetten ajánlott a magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri, illetve vesebetegségben szenvedőknek.

A világ a Szentkirályit választotta

Amikor 2004 elején a Szentkirályi meghívást kapott a párizsi Ásványvíz Világkiállításra, még nem lehetett sejteni, mekkora sikert fog aratni. A rangos versenyen maga mögé utasított több világmárkát, és elnyerte a legjobb külföldi ásványvíznek járó díjat, szénsavmentes kategóriában. Ettől a pillanattól kezdve már nem lehetett feltartóztatni a sikerét.

Meggyőzte a legszigorúbb szakmai bírákat, Önt is le fogja venni a lábáról!

Győződjön meg róla, hogy a magas minőség nem jelent egyet a borsos ballonos víz áraival! Válasszon tiszta és egészséges vizet!
(LINK: http://ballonosszentkiralyi.hu/shop/19l-es-ballonos-szentkiralyi-viz/)

Világsztár a poharunkban: a Szentkirályi ásványvíz

hazhozszallitas_ballonos_viz

 

A Szentkirályi ásványvíz története a lehető leghétköznapibban indult: vízre volt szükség, hát kutat fúrtak. A víz, amit találtak, ma világhírű.

A Szentkirályi világraszóló magyar sikertörténet

1989-ben egy szörp- és üdítőgyártással foglalkozó családi vállalkozás a cég telephelyén, Szentkirályon, kutat furatott, hogy az italok előállításához szükséges nagymennyiségű vizet fedezni tudja. A vizet bevizsgáltatták, és kiderült, hogy nagy tisztaságú és egyedi ásványianyag tartalmú vizet találtak.

Mint a mesében?

Bár tisztában voltak vele, mekkora kincs került a birtokukba, a családi vállalkozás kezdetben nem engedhette meg magának a méregdrága reklámokat. A terjesztés a maga ritmusában haladt mindaddig, amíg…

…közbejött a mesebeli fordulat: 2004-ben a Szentkirályi ásványvíz meghívást kapott a párizsi Ásványvíz Világkiállításra, és elnyerte az Aqua-Eauscar-díjat szénsavmentes kategóriában. A legszigorúbb szabályok szerint ítélő bírák a Szentkirályit találták a legjobbnak, pedig világszerte híres, nagymúltú versenytársai voltak, több, mint 100 márkával versengett. A Szentkirályi a világ legjobb ásványvize lett ebben az évben.

Mivel nem csupán a fele királyságot, de az egész világot megkapta, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. jelentős modernizálásba kezdett, hogy a hirtelen megnövekedett igényeket követni tudja. Új gépsorokat, új raktárbázist, hipermodern palackozó gépsort állítottak a forrás szolgálatába, mely évi másfél milliárd liter ásványvizet képes adni.

Ásványvíz a vörös szőnyegen

Ahogy az egy szupersztárhoz illik, a Szentkirályi szereti magát megmutatni más szupersztárok társaságában: feltűnt már Grammy-díjátadón és Oscar-gálán, a kontinensek és az óceánok sem jelentenek számára akadályt, ott van Amerikában és Dubai-ban is.

Ami a mesebeli történet mögött van: az ásványvíz titka

A Szentkirályi ásványvíz évmilliók óta rejtőzik a föld mélyebb rétegeiben, tisztaságát a víz feletti 15 különböző földréteg szűrő- és tisztító hatásának köszönheti. Illata friss, íze édes – nem lehet megunni. Kedvező kalcium, magnézium, nátrium és ásványianyag tartalma, illetve nitrit-nitrát mentessége ideális összetételű vízzé teszik. Egyedi összetétele következtében még a magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri, illetve vesebetegségben szenvedőknek is kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Tisztasága folytán babák is ihatják – mi mással is lehetne elkezdeni a vízivást?

Kortyoljon Ön is a világhírű magyar vízből! Legyen részese a Szentkirályi sikertörténetének!

Csevegés a ballonos vízadagoló mellett? Hasznosabb, mint gondolná

ballonos vizadagolo

 

Csevegés a ballonos vízadagolónál?
Nemcsak szórakoztató, de a termelékenységet is növeli

Közösségi hely az irodában? Miért is ne! A ballonos vízadagoló mellett eltöltött percekről egyre inkább azt tartják, hogy a cég hasznára válnak. Ugyanis a nem szorosan a munkához kötődő beszélgetések pozitívan hatnak a munkavégzésre.

 

7 érv, ami miatt minden cégvezetőnek bátorítania érdemes a ballonos vízadagolónál kialakuló beszélgetéseket

1. Alkalmat ad a cég vezetésével való közvetlen kommunikációra
Gyakori jelenség az üzleti életben, hogy egyes alkalmazottak kevésbé felszabadultak, amikor a cég vezetőségével kommunikálnak. Az emberek azonban nyitottabbak akkor, amikor a saját érdeklődési körükről beszélhetnek, és nem a munkahelyi ügyekről. A rövid, közvetlen beszélgetések segítenek közelebb hozni egymáshoz a cég összes munkatársát.

2. Segít fejleszteni a céges kultúrát
Nincs olyan cég, amelyik fejlődni tudna dolgozói elkötelezettség növelése nélkül. A vállalati kultúra igen gyakran a közös értékekre alapoz, és lehet, hogy ezeknek nincs szigorúan közük a munkához. Ezek az elemek akár a ballonos vízadagoló melletti csevegések során is kikristályosodhatnak.

3. Támogatja az együttműködést
Vannak akik jól tudnak együtt dolgozni ismeretlen emberekkel, sokaknak azonban támaszt jelent, ha nem vadidegenekkel kell együttműködniük. A munkahelyi csevegés nem árt a termelékenységnek, épp ellenkezőleg: egy időre eltávolít ugyan a munkától, de visszatéréskor frissebben és kreatívabban lehet a munkára koncentrálni.

4. Sokat tesz az egészségért
A ballonos vízadagoló nagyban hozzájárul a rendszeres vízfogyasztáshoz, ami az egészség megőrzésének egyik alapja. Ön vagy a munkatársai a nap minden percében magas minőségű ásványvízzel frissíthetik fel magukat, észrevétlenül biztosítva a napi folyadékpótlást.

5. Jó ötleteket szül
A csevegés tekinthető egyfajta brainstormingnak is: eltávolodva a munkahelyi problémáktól, teljesen más megvilágításba kerülnek a megoldásra váró problémák. Lehetséges, hogy éppen arra az 5 perc szünetre van valakinek szüksége ahhoz, hogy más nézőpontból megtalálja a megoldást.

6. Megtöri az egyhangúságot
A gépies, monoton munka fizikailag is és szellemileg is fárasztó. Egy rövid csevegés, egy pohár frissítő ásványvíz segít relaxálni és újabb erőket gyűjteni.

7. Növeli a menedzsment iránti tiszteletet
Az alkalmazottak irányítása nem könnyű feladat. Az alkalmazottak minél stresszmentesebb munkahelyről álmodoznak. Biztosítson nekik pár perces szüneteket, hogy élvezzék a munkát.

Tegye az irodáját álommunkahellyé! Vásároljon vagy béreljen ballonos vízadagolót!

Melyik a legjobb ásványvíz házhozszállítás?

hazhozszallitas_ballonos_viz

 

Amikor kifogástalan minőségű ásványvizet rendelhet.
Ásványvíz házhozszállítás megrendelésekor több szempontot is érdemes megfontolni: a víz minőségét, a szállítás gyorsaságát, pontosságát, de az sem elhanyagolható tényező, ha az ásványvíz ingyenesen érkezik meg a célba. A Reginaqua   igazán kedvező feltételeket biztosít az ásványvíz házhozszállítás terén.

Ásványvíz házhozszállítás maximális kényelemmel

A ballonos ásványvíz házhozszállítás akkor tökéletes, ha rugalmasan az Ön igényeihez igazítjuk. Ön dönti el, hogy mikor veszi át a megrendelését:
– a hét egy bizonyos napján, hogy az ellátottság folyamatos legyen állandó egyeztetések nélkül is,
– vagy a vízfogyasztástól függően az Ön által jelzett időpontban.

A ballonos víz beszerzése még sohasem volt ilyen egyszerű! Az általa biztosított frissesség és kényelem pedig szó szerint megfizethetetlen. A rendszeres vízfogyasztás azzal a megnyugtató érzéssel tölti el az embert, hogy mindent megtett az egészsége érdekében. Az általunk kínált Szentkirályi ásványvízzel egy lépéssel közelebb kerül a természethez, hiszen ez a kiváló szomjoltó nem csak itthon és Európában, de már a tengerentúlon is hódít.

Miért éri meg a Reginaquát választani?
– a szerződéskötéskor rögzíthetőek a szállítási feltételek, így Önnek elég csak egyszer elmondania az igényeit
– az ásványvíz házhozszállítás gyors és megbízható
– pontosan tartjuk a szállítási határidőket, Ön nem fog ballonos víz nélkül maradni egyetlen órára sem
– a Reginaqua ingyenes ásványvíz házhozszállítást biztosít szerződött partnerei számára

A ballonos ásványvíz rendelés további előnyei:
olcsóbb és kényelmesebb, mint a boltból tucatszám cipelni a PET-palackokat
– azonnal hozzájut szobahőmérsékletű, hideg vagy meleg vízhez
magas minőségű, egészséges itallal olthatja a szomját
– ha Önnek védőitalt kell biztosítania az alkalmazottai számára, a ballonos ásványvíz házhozszállítás megoldja a gondját – hideg és meleg védőitalt is biztosíthat vele
– praktikus, mert mindig szem előtt van, ezzel a segíti a napi szükséges vízmennyiség magunkhoz vételét

Ha munkatársai folyadékpótlása mindig ideális, akkor az nagyban hozzájárul a teljesítőképességükhöz, az egészségükhöz, a jó munkahelyi légkörhöz. Nem mindegy, hogy milyen hangulatban folyik a munkavégzés az eredményesség szempontjából sem.

Az ásványvíz házhozszállításkor halmozná az előnyös feltételeket? Lépjen kapcsolatba velünk!

Ballonos ásványvíz a poharában: 5 tipp a tudatos vízivásért
vizadagolo automaták

ballonos_asvanyviz

Csak az érzékszerveit kell hozzá segítségül hívnia, és a ballonos ásványvíz megváltoztatja az életét

A tudatos étkezés után itt a tudatos vízivás! A tudatos vízivás technikáját használva a ballonos ásványvíz kortyolgatása egy teljesen új, megnyugtató, ugyanakkor frissítő érzéssel fogja megajándékozni. Miről is van szó?

Sokat beszélnek arról, hogy a mindfulness, azaz a tudatos jelenlét évtizedét éljük. A felturbózott információáradatban és sokszorosan ingergazdag környezetben, amelyben élünk, egyre több embernek fontos a koncentráció és a feltöltődés képességének az elsajátítása. A mindfulness technikája ugyanolyan fontos a testnek, az egészségnek, mint a rendszeres testmozgás vagy az átgondolt étkezés.

Mit jelent ez a technika? Legelőször azt, hogy a jelen pillanatra koncentrál. A múlt és a jövő nem érdekes, mert cselekedni csakis a jelenben lehet. Másfelől az éberség azt jelenti, hogy tudatosítjuk közvetlen környezetünket és önmagunkat, kapcsolatba kerülünk a jelen teljes fizikai valóságával.

Hogyan sajátítható el a tudatos vízivás művészete?
Ezzel az 5 tippel a ballonos ásványvíz új élmények forrásává válhat.

1. Kortyolgasson! A szervezete számára is egyszerűbb, ha a napi vízadagját több alkalommal, kis adagokban veszi magához. A túl nagy adagok feleslegesen terhelik meg a veséket. Kortyolgatás közben koncentráljon arra, milyen kellemesen felfrissül az egész szervezete, hiszen a víz a teljes testét átmossa.

2. Csukja be a szemét! Amikor vizet iszik, fókuszáljon csak arra az élményre, amit a víz ad. Különösen jól működik, ha a nap üresjárataiban kortyolgat, amíg várakoznia kell, vagy amikor a végére ér egy feladatnak, és a következőhöz gyűjt energiát. Tapasztalni fogja, milyen üdítő egy vízautomata és a ballonos ásványvíz párosa a munkahelyén!

3. Szenteljen figyelmet a víznek! Ha ivás közben a vízre koncentrál, és nem a számítógépe monitorjára például, akkor jobban esik a víz. Ha a figyelme a vízivásra korlátozódik, megtapasztalja az ősi, tiszta vizekre jellemző friss illatú és ízű tisztaságot, amit például a Szentkirályi ballonos ásványvíz nyújt. Az ivásra koncentrálva jobban fogja élvezni az egész folyamatot.

4. Vegye figyelembe egyéni alkatát, egészségi állapotát és az évszakokat! A napi vízszükségletet számos tényező befolyásolja még egyetlen egyén esetében is. Bár rengeteg számadattal és számszerűsített tanáccsal találkozhat, figyelje a teste természetes igényeit, és ezek alapján döntsön. Ne menjen a vízautomata elé csak azért, mert „fél litert még muszáj ma meginni”.

5. Ne várja meg, amíg szomjúságot érez! A szomjúságérzet már a kiszáradást jelzi, amit jobb elkerülni. Jobb lesz a közérzete és a teljesítőképessége is, ha rendszeresen iszik ásványvizet.

Élje át a vízivás örömét egy prémium minőségű ballonos ásványvízzel! Vegye fel velünk a kapcsolatot már ma!

Ahol a víz az úr: ballonos víz az irodába vagy otthonra

vizautomata

 

Megisszuk és úszunk benne, elképzelhetetlen hogy nincs, és csak akkor bosszant, ha eső formájában ér minket –  ezen a nyáron valóban a víz az úr. A kánikulai napokon hatványozottan szükségünk van rá. Ilyenkor nincs is jobb, mint amikor az irodába megérkezve vagy hazatérve megiszunk egy pohár hűs ballonos vizet.

Miért pont a ballonos víz?

Röviden azért, mert jobbá, kényelmesebbé teszi az életet. Az Ön személyes életét és a környezetéét is.

5+1 ok, amiért a ballonos víz okos választás

1. Biztonságosabb, mint a csapvíz. Ha Ön a ballonos vizet választja, akkor  tökéletesen tisztában lehet azzal, hogy mit önt a poharába, mivel mossa át naponta többször is a szervezetét.

2. Környezetvédelmi szempontból is helytálló választás. A ballon ugyanis visszaváltható, míg a PET palack nem. Egyetlen ballon 12,6 db PET palackot helyettesít. A Reginaquánál az ásványvizes ballonokat újratöltjük, egy idő után pedig újrahasznosításra kerülnek: új ballonok készülnek belőlük. A környezetvédők szeretik ostorozni a palackozott vizet, és a statisztikák őket igazolják, hiszen a PET palackoknak csupán az egyötöd részét hasznosítják újra. A ballonos víz megőrzi a palackozott ásványvíz minden előnyös tulajdonságát úgy, hogy közben nem károsítja a környezetet.

3. Praktikus, mert akinek van vízadagolója, annak állandóan kéznél van a tiszta hideg és meleg víz. Nem kell betenni a hűtőszekrénybe, vízforralóba tölteni, és várni, várni… Ha az életvitelét gyorsaság és időhiány jellemzi, minden egyes megtakarított percet tud értékelni.

4. A ballonos víz luxuskörülményeket képes teremteni. Könnyen elvégezheti a számítást, mennyit költ ha palackozott ásványvizet fogyaszt, és mennyit, ha ugyanezt a mennyiséget cipekedés nélkül ballonos formában szerzi be.

5. A ballonos ásványvíz tagadhatatlanul az ideális termék, ha a folyadékpótlásról gondoskodik, hiszen egészséges, nincsenek benne tartósítószerek, színezőanyagok, kalóriák.

6. Egyszerűbbé teszi az életét. A vízadagoló egy személyi őrangyal szerepét töltheti be, hiszen megkönnyíti, hogy minden nap kellő mennyiségű vizet fogyasszon, ami hosszú távon kihat az egészségre. Egy vízadagoló jelenléte az irodában vagy otthon olyan, mintha valaki fogná a kezét, és figyelmeztetné, hogy eljött az ideje egy pohár frissítő italnak.

Legyen mindig ballonos víz a poharában! Mi ingyenesen házhozszállítjuk!

6 ok, amiért érdemes megfontolni egy vízautomata beszerzését

vizautomata

 

Van egy banálisan egyszerű szokás, amivel rengeteget tehet az egészségéért. Még a nagymamáink „napi egy alma az orvost távol tartja” tanácsánál is kézenfekvőbb: nem más, mint az ásványvíz ivás. Egy vízautomata komoly segítséget jelenthet ennek az egyszerű, mégis rendkívül elhanyagolt szokásnak a fenntartásában. Hogyan teszi ezt?

 

6 ok, amiért egy vízautomata társasága nélkülözhetetlenné válhat

1. Gyors és egyszerű használni
Még egy csapnál is egyszerűbb használni: csak oda kell tartani a poharat, és pillanatokon belül már kortyolgathatja is az italát hűtve vagy szobahőmérsékleten.

2. A víz a legjobb szomjoltó
Egy vízautomata utolérhetetlen az egészséges vízivási szokások terjesztésében. Egyrészt állandóan szem előtt van, és figyelmeztet, hogy fontos a rendszeres folyadékbevitel. Másrészt az egy pohárnyi mennyiség (0,2 liter) a legoptimálisabb adag az egyszeri bevitelre – ha túl sok folyadékhoz jut egyszerre a szervezet, az megterhelheti a veséket. És nem utolsó sorban: ha a vízautomata ásványvízzel van feltöltve, akkor a szervezet élettani szempontból rendkívül fontos ásványi anyagokhoz is jut.

3. Magas minőségű víz
Aggasztja a csapvíz összetétele? Esetleg nem szereti az ízét? A víz átjárja a teljes szervezetünket, nem mindegy tehát, hogy mit iszunk. A ballonos ásványvíz tökéletes választás: a tiszta eredetű, természetes ásványvíz a legalkalmasabb a folyadékpótlásra. Jó ízű, kiváló szomjoltó és táplálkozásfiziológiailag fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.

4. Viszlát, vizes palack!
Aki ásványvizet iszik, az elkerülhetetlenül halmozza a kidobandó vizes palackok számát. Kivéve, ha vízautomatából issza az italát! Jóval kevesebb hulladékot fog termelni, ami Önnek és a környezetünknek is hasznosabb.

5. Hideget? Meleget?
Ön dönti el, hogy milyen hőmérsékletű legyen az itala: hideg, szobahőmérsékletű vagy meleg. A vízautomata nyáron segít felfrissülni, télen pedig megmelegedni egy pohár forró tea vagy kávé mellett.

6. A hidratálás jövője
Sokszor nem is gondolunk bele, de egy vízautomata megváltoztathatja a vízivási szokásainkat. Előnyös tulajdonságaival és egyszerű használatával gondoskodik a rendszeres folyadékfelvételről, és ezáltal az Ön egészségéről!

Szeretné élvezni egy vízautomata összes előnyös tulajdonságát? Rendeljen vagy béreljen egyet!

Ballonos ásványvízzel a legnagyobb kánikulát is megúszhatja

asvanyvizA kánikulai szomjoltás mestere szerintünk: a ballonos ásványvíz

A nyári melegben gyakrabban jelentkezik a szomjúságérzet, sokkal nagyobb a folyadékigényünk. Különösen igaz ez a kánikulára, amikor a tikkasztó meleg hatásait a legegyszerűbb egy pohár vízzel orvosolni. A kánikulában a vízautomata felértékelődik minden idők legzseniálisabb találmányává. Méltán: a ballonos ásványvíz új erővel tölt fel.

Miért vagyunk nyáron szomjasabbak?

A szervezet azért igényli a vízivást, mert az elvesztett folyadékot pótolni kell. Ha több folyadékot veszít, többet is kell pótolnia. Még egyszerűbben fogalmazva: nyáron kiizzadjuk azt, amit megiszunk.

A szervezetünk egyértelműen a tudtunkra adja, hogy mire van szüksége. A legjobb szomjoltó a tiszta ásványvíz.

A víz számos igen fontos szerepe közül az egyik testünk hőháztartásának szabályozása. A testünk folyamatosan vizet párologtat, még télen, a legnagyobb hidegben is. Hihetetlennek tűnik, de egy forró nyári napon akár több litert is kiizzadhatunk – a test ugyanis a párologtatással hűti önmagát. Ha ezt a mennyiséget nem pótoljuk, annak következményei lesznek: rosszullét, fejfájás, kiszáradás.

Különösen azok vannak kitéve veszélynek, akiknek a szervezete alacsonyabb alkalmazkodóképességű, vagyis a gyerekek és az időskorúak. Ráadásul ez a két korosztály hajlamos arra, hogy megfeledkezzen a vízivásról: a gyerekek figyelmének középpontjában nem a folyadékpótlás szokott állni, az idősek pedig a csökkent szomjúságérzet miatt nem visznek be elégséges folyadékot.

Mivel oltsuk a szomjunkat?

A víz első helyét a szomjoltók között senki nem vitatja. Éppen ezért legyen az ásványvíz a fő szomjoltó, és ne a csábító, lépten-nyomon reklámozott ízesített, cukrozott italok. A magas cukortartalmú italok nem alkalmasak egész napi fogyasztásra, valójában nem oltják a szomjat, viszont észrevétlenül megemelik a bevitt kalóriák számát. Amit megkíván a szem, az nem mindig jó a szervezetnek is.

Egyszerű és hatásos szomjoltás

Egy otthoni vagy munkahelyi vízautomata mindig praktikus, kánikulában viszont egyenesen áldásos: a ballonos ásványvíz mindig kéznél van, még a „rossz vízivók” is gyakrabban veszik elő a poharukat láttára. A ballonos ásványvíz nem csak kiváló szomjoltó, de segít pótolni az izzadással elveszített ásványi sókat és nyomelemeket, így őrizve meg a szervezet sóháztartásának egyensúlyát.

A tiszta eredetű, természetes ballonos ásványvíz jó ízű, valódi élvezetet jelent a fogyasztása. A legkézenfekvőbb frissítő, ami ráadásul egészséges is.

A hőmérő egyre többet és többet mutat? Legyen mindig kéznél ballonos ásványvíz! Rendeljen tőlünk, és mi ingyenesen házhoz szállítjuk!

Mobil verzió: engedélyezve